2007. gada 11. marts

Repše publiski mazgā netīro veļu

343.jpg

Attēlā: tikai maza daļiņa no sakrājušās veļas

Zinātāji teic, ka partijas «Jaunais laiks» valdes vairākums ir atteicies no iepriekš paustā nodoma gaidāmajā kongresā mainīt Einaru Repši, un tā vietā likvidēs partijas priekšsēdētāju pavisam. Par tik radikāla lēmuma iemeslu kļuvusi Repšes pēdējā laika uzvedība.

Kā zināms, ikvienas partijas priekšsēdētājam ir pienākums sekot partijas biedru morālajai tīrībai, kas ir nesaraujami saistīta ar vispārpieņemto izskata normu ievērošanu. Taču pēdējā laikā Repše rūpes par savu līdzgaitnieku apģērbu bija pametis novārtā, un netīrā veļa partijas birojā bija sakrājusies tik lielā daudzumā, ka izmazgāt to vienatnē vai pat ar sievas palīdzību vairs nebija iespējams. Tāpēc Repše, cerot, ka izdosies gūt plašu sabiedrības atbalstu līdzīgi kā ziedojumu vākšanas laikā, pagājušajā nedēļā iegādājās vairākas plastmasas vannītes, izvilka pa biroja logu šļūteni, iznesa netīro veļu uz ielas un sāka to mazgāt, aicinot garāmgājējus palīdzēt.

Lai gan nodoms izdevās, jo garāmgājēji, starp kuriem izrādījās daudz mediju pārstāvju un Tautas partijas biedru, ar lielāko prieku palīdzēja mazgāt netīro veļu, citi «Jaunā laika» biedri bija ārkārtīgi neapmierināti par viņu netīrās veļas iznešanu ārpus biroja.

«Ja Repše patiešām bija nonācis tik grūtā situācijā, vispirms palīdzību viņam vajadzēja meklēt partijas iekšienē. Nezinu, vai tas bija lepnums vai vienkārši muļķība, kas viņam lika šādi rīkoties, bet tā bija nepiedodama kļūda,» savu viedokli PATIESI! pauda Kārlis Šadurskis. ▼

5 komentāri

  1. Stereoīds teica:

    Vai Repšes sievai vārds ir Gundega?

  2. Reģistratūra teica:

    Kurai?

  3. Lupus lupus teica:

    Gundega gundega est!

  4. apelsīns_ teica:

    Visām Repšes sievām vārds ir Gundega. Pat tai, kuras vārds ir Jānis.

  5. viena tante teica:

    Jā, jo viņas mātei vārds bija Gundega un pa senai franču paražai mātes vārdi tiek mantoti, kādēļ arī sanāk Mrs Jānis Gundega.

Pievienot komentāru