2007. gada 3. jūlijs

Firma garantē

Par vairākiem simtiem dolāru «eBay» pārdota Perisas Hiltones atkritumu tvertnē atrasta tukša suņu barības bundža. Kāds solītājs izsolē par bundžu samaksājis 305 ASV dolārus (157 latus).

Hiltones miskastē atrasta nolietota zobu suka arī pārdota par 305 ASV dolāriem. Savukārt divas aploksnes, kas tika nosūtītas viesnīcu ķēdes mantiniecei uz cietumu, kāds solītājs nopirka par 510 ASV dolāriem (263 latiem), bet 51 ASV dolārs (26 lati) tika samaksāts par tukšu «Coca-Cola» bundžu.

Šīs mantas izsolē piedāvāja interneta lapa «HollywoodStarTrash.com», kas pārdod lietas, kuras atrastas slavenību atkritumu tvertnēs.

(No LETA-Contactmusic.) ▼

3 komentāri

  1. onkulis teica:

    čota ņipoņimaju, te tak vajadzēja būt patiesām ziņām? salti meli

  2. lily teica:

    Xa-xa-xa…………ess pērku parisas H. veco matu ķemmi par 2 sant.=)))

  3. AAA teica:

    Zobu sukas jaunais īpašnieks vakar paziņoja, ka Toronto klonēšanas pētnieciskais centrs apņēmies izgatavot jaunu Parisu Hiltoņu sēriju no iegūtajiem DNS paraugiem. Tuvākajā laikā iegūtās Hiltones paredzēts izmantot tikai pētnieciskos nolūkos – pētnieku seksuālo vajadzību apmierināšanai.
    Pati Parisa pagaidām nekādi nav komentējusi šo ziņu, tomēr viņas paziņas apgalvo, ka Parisa ir ļoti nobijusies no vulgāra gadījuma, kad klonētās Parisas nejauši varētu nonākt publiskā lietošanā un tikt sajauktas ar oriģinālo versiju.

Pievienot komentāru