2007. gada 3. jūlijs

Piepildās bažas par Latvijas nākotni

460.jpg

Attēlā: pilsētas lauku teritorija

Piepildījušās ekspertu prognozes, ka Valda Zatlera ievēlēšana par Latvijas prezidentu novedīs pie traģiskām sekām valstī: nespējot pārdzīvot Vairas Vīķes-Freibergas prezidentūras termiņa beigas, simtiem sērojošu Latvijas pilsētu lauku teritoriju iedzīvotāju izdara pašnāvības.

Pēdējo desmit dienu laikā reģistrētas 527 personas, kas darījušas galu, izmantojot visdažādākās metodes, sākot ar kāršanos vai slīcināšanos, un beidzot ar tik rafinētiem paņēmieniem kā skriešana ar galvu sienā, lēkšana uz ecēšām, vai pat tā zara nozāģēšana, uz kura pats sēž. Pie visiem pašnāvību upuriem atrastas pēcnāves vēstules, kurās viņi pauduši bažas par Latvijas nākotni un izteikuši dziļu nožēlu par Vairas Vīķes-Freibergas prezidentūras beigām.

Kā uzskata pagaidām dzīvie eksperti, pašnāvnieku skaits pieaug ģeometriskā progresijā, un nav izslēgts, ka līdz 8. jūlijam, kad svinīgo zvērestu nodos jaunievēlētais Valsts prezidents Valdis Zatlers, valstī vairs nepaliks neviena, kas varētu šo zvērestu noklausīties. ▼

1 komentārs

  1. viena tante teica:

    Izņemot, protams, Ruksīša kungu, kuram tad būs visa Latvija brīva ko piecūkot (nu vismaz līdz tam brīdim, kad to pārpludinās imigranti no čangalijas)..

Pievienot komentāru