2007. gada 4. jūlijs

Uzsāk Zatlera gaišuma mērījumus

461.jpg

Attēlā: mērījumiem paredzētā skala

Jau ziņots, ka Ministru prezidents Aigars Kalvītis (TP) ir apņēmies bargi sodīt visus, kas mēģinās veikt provokācijas pret jaunievēlēto Valsts prezidentu Valdi Zatleru. Lai varētu precīzi noteikt, vai Zatlera gaišajam tēlam atkal nav ķērušies klāt nomelnotāji, ar šodienu tiek uzsākts prezidenta krāsas monitorings. Ik pēc stundas prezidentam blakus tiks novietota krāsu skala un veikts salīdzinājums, kura rezultātus ievadīs datorā. Atkarībā no tā, kura Zatlera puse kļūs tumšāka ātrāk, tiks noteikts virziens, no kura nāk nomelnojums.

PATIESI! aptaujātie eksperti gan pauž bažas, ka gadījumā, ja Zatlers izmantos kādu saulainu brīdi, lai pastaigātos saules gaismā, apmeklēs solāriju, vai izvirzīs vēl kādu jaunu versiju par savu saraksti ar VID, viņa krāsa varētu kļūt tumšāka arī bez nomelnotāju palīdzības, un tad par nomelnošanu nāksies sodīt pašu Zatleru. Vienlaikus eksperti ir pārliecināti, ka Kalvītis, būdams cilvēks ar augstu morāles līmeni, nomelnotāju sodīšanā nepieļaus nekādus izņēmumus. ▼

2 komentāri

  1. piglit teica:

    Neoficiālas baumas liecina, ka, vēršoties pie prezidenta, no rītdienas uzrunas “Jūsu Ekselence” vietā tiks lietota “Jūsu gaišība”.

  2. Coolest guy in Latvia teica:

    o, jā, demokrātija sit augstu vilni, tagad Kalvītis sodīs visus, kas pēc viņa domām nomelnos Zatleru, t.i. izteiks kādu negatīvu komentāru par viņu?

Pievienot komentāru