2007. gada 11. jūlijs

Par sunīša nogalināšanu — cietumsodiņš

469.jpg

Attēlā: pagalīte

Jelgaviņas tiesiņa kucēntiņa nogalināšanā un sadedzināšanā apsūdzēto Andīti Līcīti sodīja ar brīvībiņas atņemšanu uz astoņiem mēnesīšiem, portāliņu «PATIESI!» informēja Jelgaviņas tiesiņā.

1983. gadā dzimušais vīrietītis atzinies Jelgaviņas pilsētiņas lauciņu teritorijiņā pastrādātajā noziegumiņā. Krimināllietiņa izskatīta bez pierādījumiņu pārbaudītes. Portāliņš «PATIESI!» jau rakstīja, ka nežēlīgi piekauts un sadedzināts deviņus mēnesīšus vecs «čau-čau» un vācu aitu suņu šķirnītes sunītis.

«Tā būs laba mācībiņa ikvienam, kas aizmirsis, ka nedrīkst ne sunīti kājām spert, ne guntiņas pagalīti,» gandarīts par tiesiņas spriedumiņu bija kāds pilsētiņas lauciņu teritorijiņas iedzīvotājiņš, kas vēlējās palikt anonīmiņš. ▼

10 komentāri

  1. krišs teica:

    sunīša šķirnīte ir “čaviņa-čaviņa” ;-)

  2. hQu.e teica:

    atļaušos apgalvot, ka šis raksts ir baigsss sssūds

  3. Aurēlijs teica:

    hQu.e, pats tu esi baigiņais sūdiņš! Tavu vārdiņu pat nevar izrunāt!

  4. PATIESI! teica:

    Pateicoties Arnoldam (IP 80.232.210.70, kas pēc nepārbaudītas informācijas atrodas uzņēmumā «Aija Fashion SIA», adrese K. Valdemāra ielā 57/59), turpmāk visi komentāri no minētā IP tiks moderēti.

  5. PATIESI! teica:

    Arnolds, aizgājis mājās, no sava «Interneta pasaules» pieslēguma un IP adreses 87.226.71.94 turpināja lamāties: «Ah tad nepatīk ja pašam feisā pasaka? Tu esi lohs – uzsmidzināt man uz tevi un tavu moderāciju! Kretīns!» Aplūkojot viņa blogu http://etc.blogiem.lv/ mums kļuva skaidrs, ka Arnolds a) nav sapratis mūsu ziņu, b) ir no tiem dzīvnieku aizstāvjiem, kas ienīst cilvēkus. Arnold, mēs neesam pret sunīti. Tieši otrādi, mums ļoti patīk sunīši un mēs esam pret jebkāda veida vardarbību. Bet mēs esam pret jēlo un arī suņiem aizvainojošo stilu, kādā tiek rakstītas šāda veida ziņas citos medijos. Ņemot vērā Tavas rupjības, mēs negrasāmies atvainoties par to, ka netīšām esam aizvainojuši Tavu diagnozi.

  6. kafija teica:

    Mīļais portāl Patiesi.lv, es jūs ļoti mīlu un vienmēr lasu jaunās ziņas. Jūs man palīdzat būt labāk informētam par notikumiem mūsu valstī un visā pasaulē. Gribu pateikt lielu paldies jūsu žurnālistiem un redaktoriem, kas ļauj man saņemt šo lielisko informāciju!

    Vienkāršais lasītājs

  7. PATIESI! teica:

    Skan pietiekoši ironiski, lai mēs teiktu «paldies».

  8. pitchforkiņš teica:

    Es uzņemos pārbaudījumu, gadiņu runāt tikai deminutīviņos, par katru kļudiņu cūciņas krājkasītē iemetot piecus santīmiņus.

  9. cikuzitis teica:

    Arnoldinš gadījumā nav draudziņš Teodoriņam un Vilibaldiņam, kuri multiplikācijas filmiņā “Caps meklē” noveda līdz sirdsklauvēm vectētiņu?

  10. faq teica:

    Juu, labinsh gan arnoldinsh, gan cav-cav suniitis. Hehe, labiniecinsh, patiikami iesmeeju par zhurnaljugu stailu.

Pievienot komentāru