2007. gada 16. jūlijs

Skandāls: «Fabrikas» vietā jaunietis nonāk fabrikā

473.jpg

Attēlā: «Paklau, vai tu gadījumā nezini, kad mums būs jādzied?»

Mērsrags, 140. maijs, aģentūra UTT. Kāds jaunietis, 21 gadu vecais Jauntukuma kvartāla iedzīvotājs Aleksandrs F., sarīkojis grautiņu savā darbavietā — Mērsraga Zivju Fabrikā, kad uzzinājis, ka darbavietā netiek filmēts realitātes šovs.

«Es pieteicos Zivju Fabrikā, jo domāju, ka tas ir kaut kāds jauns realitātes šovs!» aģentūrai UTT pauda Aleksandrs F. «Biju pārliecināts, ka neviens cilvēks nebūs ar mieru strādāt par 200 latu algu šajā te zivju smirdoņā un mitināties drūmā kopmītnē uz veca matrača, kas pieder ražotnei, ja vien tā nebūs jaunākā Talantu Fabrikas modifikācija!»

Taču jaunietis piedzīvojis dziļu vilšanos, kad mājinieki viņam ziņojuši, ka jau trīs mēnešus pēc Aleksandra F. iestāšanās Zivju Fabrikā attiecīga nosaukuma šovs tomēr nevienā televīzijā nav parādījies.

Aleksandrs F. prasījis paskaidrojumus Zivju Fabrikas vadībai, kas vērsusi uzmanību uz jaunieša kļūdīšanos. «Iespējams, viņa maldīgo pārliecību par atrašanos realitātes šovā stiprināja fakts, ka Zivju Fabrikā, kā jau daudzās ražotnēs, izvietotas vairākas novērošanas kameras,» sacīja Zivju Fabrikas direktors Trebaljons Mirmickis.

Vīlies un pārskaities jaunietis sarīkojis darbavietā grautiņu, kurā ar pagrābtu «moņķirovku» ņēmis un «tā riktīgi nodevis pa bundžām, tobiš, zivju bundžām» un «iekrāvis tā riktīgi pa žaunām vairākām mencām,» aģentūru UTT informēja Trebaljons Mirmickis.

(No draugiem.lv.) ▼

4 komentāri

  1. Roberto teica:

    Kad ēzeli ielūdz uz svētkiem, tas nozīmē, ka būs
    nepieciešams ūdens un malka.

  2. onkulis teica:

    šis ir labs :)

  3. cloned_pt teica:

    bravo. lai arī pats neredzu starpību starp tām fabrikām.

  4. kaija4-e teica:

    Zivju fabrikas smird!!!

Pievienot komentāru