2007. gada 3. augusts

Vīrietis, kurš ir bez grēka, gatavs mest akmeni

491.jpg

Attēlā: akmeņi, kas sagatavoti tieši Ministru kabineta logiem

Pilsētas lauku teritorijas iedzīvotājs Nils Karlivāns (27), kurš līdz šim savā dzīvē nav grēkojis, nācis klajā ar paziņojumu, ka viņam «vienreiz ir piegriezies».

Gatavojoties izmantot paša Jēzus Kristus dotās tiesības pirmajam mest akmeni, viņš jau ir sastādījis sarakstu ar mērķiem. To vidū ir gan pāridarītāji no skolas laikiem, gan kaimiņu suns, kurš jau vairākkārt ir pārlēcis pāri žogam un sakodis dievbijīgo vīrieti, gan «Lexus» markas džips, kas vienmēr nostājas priekšā Karlivāna mājas vārtiem. Savās garajās un vientuļajās pastaigās mežā, grimstot pārdomās par ticības jautājumiem, vīrietis jau ir savācis vairākus simtus mešanai ideāli piemērotu akmeņu, kā arī ilgstoši trenējies, attīstot vērā ņemamu metiena spēku un precizitāti.

«Es ļoti labi saprotu, ka pilnībā Jēzus sankcionēts būs tikai pirmais akmens. Ne velti tas ir minēts vienskaitlī. Bet no viena akmens diemžēl nebūtu lielas jēgas,» skumji secina Karlivāns. «Ja tā salīdzina, es esmu tik ilgi atturējies no grēkiem, ka tagad varu atļauties nelielus svētkus.» ▼

5 komentāri

  1. minka la bam teica:

    Atvienojos no domubiedru grupas AKMENTIŅI.
    Padomāju, ka negribu, ka mani MET (rolleyes)

  2. Ha-ha teica:

    Šis ir LABS!

  3. PATIESI! teica:

    Tā jau mums kādu laiku šķita. Paldies par izšķirošo impulsu.

  4. vobla teica:

    Ļoti labs :)

Pievienot komentāru