2007. gada 14. augusts

Ar gavilēm sagaida citplanētiešus

504.jpg

Attēlā: cīsiņi

Pilsētas lauku teritorijas iedzīvotājs Kaspars Šmauris (41) šodien ar milzu sajūsmu apsveicis trīs citplanētiešus, kas milzīgam cīsiņam līdzīgā lidaparātā nolaidušies viņa sakņu dārzā. Šis notikums beidzot pielicis punktu vairākus gadu desmitus ilgušajai gaidīšanai.

«Tas bija neticams atvieglojums. Ārsti jau sen teica, ka man ir nosliece uz garīga rakstura traucējumiem, bet tāda nepārprotama vājprāta kā nebija, tā nebija. Katru dienu es simtiem reižu pārbaudīju visu, ko redzu vai dzirdu, un vienmēr tas viss izrādījās reāli. Varat iedomāties, cik mokoša bija tāda gaidīšana. Tagad, kad viss ir atrisinājies, es varu uzelpot un sākt dzīvot savam priekam,» PATIESI! korepondentam pavēstīja Šmauris, kurš jau bija paguvis kosmiskajiem viesiem pasniegt tēju, un tagad kopā ar viņiem sēdēja pie dārza galda un spēlēja domino. ▼

2 komentāri

  1. Oskars teica:

    labs :)

  2. minka la bam teica:

    Ja tiek ieņemta liela deva ciklodolu saturošas vielas kopā ar alkoholu, tad pēc eiforiskās stadijas iestājas narkotiska miega stadija, kas var ilgt 8-12 stundas.
    (VIDĒJAIS LATVIETS IZDZER 9,5 L ABSOLŪTĀ ALKOHOLA GADĀ)

    Pēc tam daļai lietotāju iestājas astēnija, bet citiem delīrijs, kuru laikā ir novērotas spilgtas krāsainas halucinācijas.
    To saturs un emocionālais raksturs atkarīgs no noskaņojuma, kādā tika
    ieņemtas toksiskas vielas.

    (ĀRSTI JAU SEN TEICA)

    Ir novēroti arī uztveres traucējumi šajā stadijā — attēla dubultošanās, formu izstiepšanās, deformēšanās (CĪSIŅI!!!)

Pievienot komentāru