2007. gada 27. augusts

Atmasko «Lido»

514.jpg

Attēlā: gaļa svētdienas mielastam

Pēc ilgstošiem pētījumiem un sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu «Lido» vairākkārtējas apmeklēšanas pilsētas lauku teritorijas iedzīvotājs Miervaldis Kranks (59) secinājis, ka «tautiskums nav īsts» un «viņi tikai izliekas».

Vakar, pusdienojot mājās kopā ar ģimeni, Kranks paziņoja, ka «latvietis tā neēd. Tradicionāli latvietis ir ēdis tikai to, kas ir. Bet tur visa kā ir tik daudz, ka drīzāk izskatās kā lielskunga kāzās. Latvietis grauž sausu pelavmaizi, avotā mērcēdams. Es nekur neredzēju ne pelavmaizi, ne avotu.»

Pusdienu noslēgumā, baudot ozolzīļu kafiju, Kranks piemetināja, ka «latvietis ir radis jostu savilkt ciešāk, bet «Lido» ēdiens ir tik trekns, ka tieši otrādi, jālaiž vaļīgāk», un nodemonstrēja, ka par spīti mājas pusdienās baudītajam kaulu buljonam un biešu kotletēm, joprojām var bez grūtībām aizbāzt garām jostai abas rokas.

Pārējiem Kranku ģimenes locekļiem Miervaldis ir aizliedzis apmeklēt «Lido» un liek ēst tikai mājās, tāpēc nevienam no viņiem nebija spēka iebilst ģimenes galvas apgalvojumiem. ▼

5 komentāri

  1. onkulis teica:

    labs :)

  2. tradicionāli savilktā josta teica:

    Atmasko un Lido!

  3. Ha-ha teica:

    … un vēl latviešu tradicionālais ēdiens ir krāsnī cepti rāceņi, taču arī tos LIDO nepiedāvā!

  4. Stereoīds teica:

    Lai nu kurš te pārspēj pats sevi, tad tas atkal ir “The Onion”:

    http://www.theonion.com/content/news/woman_overjoyed_by_giant_uterine

  5. Саша Черный. Жажда teica:

    Прошло семь тысяч пестрых лет –
    Пускай прошло, ха-ха!
    Еще жирнее мой обед,
    Кровавая уха…

Pievienot komentāru