2007. gada 15. oktobris

Solano vai Soprano?

Kolumbijā no ētera noņemta televīzijas spēle pēc tam, kad kāda dalībniece laimēja naudas balvu aptuveni 50 tūkstošu dolāru apjomā, atzīstoties, ka nolīgusi slepkavu, lai tas nogalinātu viņas vīru. Raidījums «Nekas cits, kā vien patiesība» bija ļoti populārs. Tajā dalībniekiem nācās iziet pārbaudi ar melu detektoru. Lai iegūtu galveno balvu, dalībniekiem vajadzēja atbildēt uz 21 jautājumu, kas spēles gaitā aizvien agresīvāk ielauzās cilvēku personīgajās dzīvēs.

Spēles veidotāji nonāca nepatikšanās, kad dalībniece Rosa Marija Solano laimēja galveno balvu, atzīstoties, ka mēģinājusi panākt, lai viņas vīrs tiktu nogalināts. Viņa atzinās, ka nolīgusi slepkavu, lai to īstenotu, taču plāns līdz galam neizdevās.

«Noziegums netika paveikts, jo algotais slepkava visu pastāstīja manam vīram, un viņš aizbēga uz visiem laikiem — lai Dievs man palīdz!» sacīja Solano.

Šovs Kolumbijā izraisījis melu detektoru popularitātes bumu, un tos sāka izmantot privātās kompānijās un firmās, lai pārbaudītu darbiniekus un pasargātos no kolumbiešu narkomafijas.

Spēles dalībnieki tās laikā bija atzinušies visos iespējamajos noziegumos, sākot no laulības pārkāpšanas līdz narkotiku kontrabandai un homoseksuālai prostitūcijai.

(No Ananova.) ▼

2 komentāri

  1. vobla teica:

    šito spēli mūsu deputātiem vajadzētu uzspēlēt…

  2. Pašu deputāts teica:

    Jūsu deputātiem absolūti obligāti vajadzētu šo spēli uzspēlēt!

Pievienot komentāru