2007. gada 5. novembris

Sieviete pazūd kā akā iekritusi

Vakar ap plkst. 6 Ogres rajonā kanalizācijas akā iekrita sieviete, kurai izkļūt palīdzēja Ogres rajona Valsts ugunsdzēšanas un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki.

Iekritusī sieviete zvanījusi no mobilā telefona policijai, lai lūgtu palīdzību. Ap plkst. 6 VUGD saņēma zvanu no policijas, kas informēja par notikušo nelaimes gadījumu. Plkst. 6.23, izmantojot saliekamās trepes, VUGD darbiniekiem izdevās izvilkt sievieti no kanalizācijas akas, informēja Ogres rajona VUGD pārstāvis.

Negadījums noticis Austrumu ielā. Kā norādīja VUGD darbinieks, sieviete iekritusi kanalizācijas akā, kuras lūka nebija aizvērta. Izvilkuši sievieti no kanalizācijas akas, VUGD izsauca Ogres rajona slimnīcas neatliekamās medicīniskās palīdzības (NMP) brigādi.

Kā informēja NMP, sieviete krītot nav guvusi smagus savainojumus un no medicīniskās palīdzības atteikusies. NMP pastāstīja, ka, iespējams, sieviete nebija pamanījusi atvērto kanalizācijas aku tāpēc, ka iepriekšējā dienā bija lietojusi alkoholiskos dzērienus. Negadījums noticis brīdī, kad sieviete gājusi iepirkties, informēja NMP.

(No TVNET.) ▼

5 komentāri

  1. Pazīstamais Jānis Strazdiņš teica:

    … sieviete nebija pamanījusi atvērto kanalizācijas aku tāpēc, ka iepriekšējā dienā bija lietojusi alkoholiskos dzērienus… Negadījums noticis brīdī, kad sieviete gājusi iepirkties
    Viss skaidrs.

  2. Septiķis teica:

    Kurš putniņš agri ceļas, agri iekrīt kanalizācijas akā.

  3. Krupis teica:

    Interesanti vai glaabjot visa ugunsdzeeseeju brigaade saakumaa arii nolaidaas akaa?

  4. BUB teica:

    nē, ugunsdzēsēji gāja iepirkties

  5. pipshu donis teica:

    ugunsdzeeseeji visi nolaidaas akaa, tikai peec kaartas. un saprotams, kad staajaas attieciibaas

Pievienot komentāru