2007. gada 6. novembris

Pujats atkārtoti sanikno Dievu

573.jpg

Attēlā: zibeņi

Romas katoļu baznīcas arhibīskaps Jānis Pujats apgalvo, ka pēc īsas un konkrētas sarunas ar Dievu nonācis pie secinājuma, ka Latvijas iedzīvotājiem vajadzētu būt pacietīgiem un ļaut turpināt darbu pašreizējai Saeimai, kas ir iestājusies par garīguma un ģimeniskuma saglabāšanu sabiedrībā.

«Tautai vajadzētu būt zināmā mērā pacietīgai. Ja jau Dievs valdībai ļauj staigāt pa zemes virsu, arī cilvēkiem vajadzētu būt iecietīgākiem,» rezumēja Pujats.

Tomēr Dievs īsā telefonintervijā kategoriski noliedza, ka būtu notikusi šāda saruna ar Pujatu un kārtējo reizi norādīja, ka nekad ar šo cilvēku nav runājis.

«Ko gan šis vecais vīrs, kas staigā sieviešu kleitām līdzīgās drānās, bet spriež kā katoļu priestera saimniecības vadītāja, saprot no ģimenes!» šķildams dusmu zibeņus, ironizēja Dievs. «Diemžēl nevaru piespiest Pujatu klusēt, jo neesmu nemaz tik visvarens, kā viņš visiem nemitīgi melo.» ▼

9 komentāri

  1. zudusī avs teica:

    е-павест, ваш выход !!! :D

  2. vēl neatgrieztā avs teica:

    kad viņu aicina, ta viņš nenāk

  3. Pēteris Svētais (tas, kam atslēgas) teica:

    jā, tā bija. varu apliecināt, ka šāda saruna bija. (pačukstēšu, ka es gan nepiekrītu Dievam jautājumā par tiem tērpiem- man arī patīk staigāt kleitā)

  4. Armands teica:

    Sakiet, es esmu dzirdējis, ka tāda dieva nemaz nav??!!

  5. dievs teica:

    kāda “tāda”?

  6. Armands teica:

    Tad sanāk, ka jūs tomēr esat, bet laikam ne tāds

  7. karlos teica:

    saruna ar Deivu

  8. Sātans teica:

    Lo-oģiski

  9. dievs teica:

    Armand, dievišķi apliecinu, ka tāds neesmu

Pievienot komentāru