2007. gada 26. novembris

Kalvītis: Liepniekam nav taisnība

597.jpg

Attēlā: Kalvīša īpašais

Noraidot bijušā Ministru prezidenta biroja vadītāja Jurģa Liepnieka apgalvojumus, ka «no sūda pīrādziņu neizcepsi», premjerministrs Aigars Kalvītis (TP) sestdien Valmierā notikušajā Tautas partijas kongresā pierādīja pretējo, ziņo korespondents, kam bija iespēja ielūkoties cepeškrāsnī.

Premjeram pietuvinātie partijas biedri jau sen zina, ka viens no Kalvīša hobijiem līdzās medībām ir virtuves māksla — laiku pa laikam Kalvītis padotos cienājis ar kādu pašrocīgi gatavotu kārumu, piemēram, šokolādes desu vai brūno eklēru.

Pīrādziņš uz korespondenta jautājumiem neatbildēja. ▼

16 komentāri

  1. enterfeiss teica:

    :)

  2. ? teica:

    varbūt pēc apēšanas un PĒC TAM pīrādzīnš būtu atbildējis?

  3. Mēsli teica:

    Sūdi – pakaļā līdēji.

  4. Samazgas teica:

    Sūdā kodējs atnāca :D

  5. sūdi teica:

    tieši tā, no sūda pīrādziņu neizcepsi, jo sūdi ir tīra manta. Pīrādziņus cep no visādiem mēsliem un samazgām.

    Mēsli var demagoģiski bļaustīties, izkliegt populistiskus saukļus, bet tas neko nemaina jūsu īstajā būtībā – būt mēsliem.

  6. zelta vedējs teica:

    štrunts par visu fekālo kompāniju( sore :D) – bet man patīk, ka ENTERFEISS ir laimiks.( blush)

  7. Mēsli teica:

    “Sūdi” vispār ir žargonvārds.
    Ar to vien jau Sūdi ir pakārtoti un necili. Līdz ar to secināms, ka “faktu sagrozīšana” ir kā reiz Sūdu iecienīta nodarbe, jo nemitīgi cenšas vedināt uz to, ka Sūdiem piemīt kāds iedzimts, pašsapotams un automātisks pārākums pār Mēsliem. Jebkuram daudzmaz inteliģentam un izglītotam indivīdam ir skaidrs, ka ir pretēji.

    Turklāt Sūdi paši apliecina savu aprobežotību – vairāki pēdējie viņu komentāri ir gandrīz identiski; tie nemainīgi bazūnē par “demagoģisku bļaustīšanos”, “faktu sagrozīšanu” utt., nesniedzot gandrīz nekādus vērā ņemamus pamatojumus.

  8. sūdi teica:

    Fekālais grupējums priecājas, ka ZV patīk, ka enterfeiss ir laimiks.

  9. zelta vedējs teica:

    veltījums.

    nja, laimes izjūta ir katram sava…roll…sometimes it’s smells like…

  10. sūdi teica:

    Sūdi nekādā gadījumā nav kaut kāds žargonvārds. tas ir sens, tradīcijām bagāts īstens sens latviešu un to priekšteču vārds. tajā jaužams zemes saimnieku pamatīgums. turpretī vārds “mēsls” ir nožēlojams eifēmisms, ko ieviesuši cilvēciņi, kas ģībst, jau izdzirdot vārdu “ateja”. kā mīkstpēdīgs eifēmisms tas arī tiek izmantots dažādu nenozīmīgu lietu apzīmēšanai, kļuvis ļoti vispārīgs, tiek lietots (atkārtosimies) visādu maznozīmīgu lietu apzīmēšanai, turpretī “sūds” vienmēr izsaka augstāko pakāpi.

    Mēs neuzskatām , ka būtu kaut kā īpaši jāpamato acīmredzami fakti. Ko citu mēs varējām atbildēt uz jūsu apgalvojumu “sūdi-pakaļā līdēji” ? Vai tas nav skaļš, populistisks sauklis?

  11. Komposts teica:

    nu, kā tad tā…

  12. Mēsli teica:

    Mēsli publiski un netēloti atvainojas Sūdiem par neesen (pl. 18.06, 26.11.2007) izskanējušo nekorekto, nedaudz pārspīlēto un vulgāro saukli par kaut kur līšanu.

    Tāpat arī Mēsli apliecina cieņu par to, ka, kā jau bija gaidāms, Sūdu aprindās ir atradušies intelektuāli eksemplāri, kuriem ir zināma vārda “sūds” senā vēsture. Šo Sūdu trumpi tiešām noliegt nevar.

    Par pl. 22.58, 26.11.2007 izskanējušo žargonvārda statusa piedēvēšanu Sūdiem. Par šo gadījumu atvainojamies daļēji. Šis incidents radies, sakarā ar to, ka Mēsli, vācot teorētisko pamatojumu pa latviešu žargonvārdnīcām, atrada pieminētus Sūdus, bet ne Mēslus. Šobrīd situācija ir mainījusies, jo ir atrasti arī pieminēti Mēsli. Tas gan varētu būt kādu mums naidīgu spēku darbs.

    Aicinām turpināt mūsu savstarpējo mierīgo līdzās pastāvēšanu,kā tas bija līdz brīdim, kad pēkšņi (pl. 01.23, 22.11.2007) Mēslu pilsoņu dzīvi satricināja vēsts par to, ka Sūdi ir izrādījuši agresiju Mēslu kopienai.

  13. sūdi teica:

    Kā saprotams, nedaudz saspīlētās attiecības starp mums ir nokārtotas. Ar prieku turpināsim mierīgu līdzās pastāvēšanu un fekāli auglīgu sadarbību.

    jāatzīst, ka tas viss sākās šeit publicētā raksta dēļ, kur Eirovīzijai iesniegtās riebeklības tikušas nepārdomāti nosauktas par sūdiem. paužot savu sašutumu pa to, sūdi neapdomīgi aizskāra Mēslus, nosaucot viņu vārdā minētās riebeklības. Satraukums un sašutums , potams, nav nekāds attaisnojums, bet tā nu nelaimīgi sagadījās. Turpmāk nekas tāds vairs neatkārtosies.

  14. SS (Sajūsmināts Skatītājs) teica:

    Ak dievs, cik skaisti jūs beidzāt!

  15. mazais ruukjītis teica:

    kad būs vēl? ( blush )

  16. sudu un meslu izglitota musa teica:

    bzzzz…. nespriedīsim par sūdu atšķirību no mēsliem. Atšķirība tāda, ka sūdi ir tīri sūdi, maz kas ēdams pat MAN, bet mēslos var ieēst daudz ko,bzzzz,piembzzēram,
    vakardienas sievasmātes kartupeļus, slepus nopirkto vodku, neiznesto miseni, cālīti karbonādē (esot veģetārietim)bzzzzz…
    Man labāk garšo svaigi, bet ja nav ko, ēdu arī sūdu un mēslu tautu. mani novērojumi – parādījusies lielās aprisēs Sūmēsludu tauta, bbzzz…kas neatšķir, kas sūdi, kas mēsli
    P.S.
    sūdi – kakas, mēsli – kompostkaudze.bzzz… uztvērāt domu???
    Jūsu Bzama.

Pievienot komentāru