2008. gada 11. marts

Dziesmu svētku vietā gandrīz nokļūst smagā metāla koncertā

684.jpg

Attēlā: vīru kora mēģinājums

Datorsistēmas kļūdas dēļ Dziesmu svētku biļešu vietā pie pircējiem nonākušas biļetes uz grupas «Metallica» uzstāšanos «Skonto» stadionā, atklājies pēc neskaitāmām klientu sūdzībām.

«Es pat nezinu — smieties vai raudāt,» atzina pilsētas lauku teritorijas iedzīvotājs Gunvalds Zīle (19), kas bija grasījies apmeklēt «Metallica» koncertu, taču vecāku piemēroto finanšu sankciju rezultātā bijis spiests no šīs ieceres atteikties un jau sācis psiholoģiski gatavoties pretrunīgi vērtētajam Dziesmu svētku noslēguma koncerta apmeklējumam kopā ar vecākiem un vecmāmiņas brāli no Kanādas.

Visas līdz šim pārdotās biļetes tiks anulētas un tās būs iespējams nodot atpakaļ. Biļešu tirdzniecība uz abiem pasākumiem tiks atsākta aptuveni pēc nedēļas. Cerams, ka otrajā biļešu tirdzniecības mēģinājumā tiks ņemtas vērā arī pārējās kļūdas, piemēram, tiks novērsta spekulantu īstenotā vērtīgāko biļešu izpirkšana jau tirdzniecības pirmajās stundās. ▼

5 komentāri

  1. Stereoīds teica:

    Pilnīgs Skonto…

  2. vomitus teica:

    ..vecmāmiņas brālis no kanādas..

    oi labs raksts :)

  3. sci teica:

    smaigais metaals :D phe

  4. norvegis teica:

    ????kas pret smago metaalu te?0_o!!

  5. T teica:

    Gribu zināt, kā tieši šis čalis ir nopricis biļetes uz Metallica koncertu Dziesmu svētku vietā, ja biļetes uz Metallica tirgo biļešu serviss bet uz Dziesmu svētkiem biļesuparadīze.
    Paskaidrojiet lūdzu… Ka tik puisis, kurš tik ļoti ir gribējis doties uz Metallica nav sajaucis svaiem vecākiem galvu..:)

Pievienot komentāru