2008. gada 11. marts

Ham de burgs, vai kā viņu sauca, uzstājas Rīgā

685.jpg

Attēlā: kečupu vai majonēzi?

Šovakar Rīgā uzstājas ne pārāk populārs dziedātājs, kura viduvējās kompozīcijas ne īpaši patīk publikai, izņemot Lielbritānijas karalieni. Šis koncerts beidzot varētu kļūt par sengaidīto izgāšanos, paziņojuši vāji apmeklētā koncerta neveiksmīgie rīkotāji, kas pelnījuši vienīgi nievas un nicinājumu. «Paredzams, ka būs ne mazums vīlušos klausītāju,» ne bez pesimisma prognozēja koncerta rīkotāju pārstāvis.

Koncerts notiek arhitektoniski neveiksmīgā koncertzālē ar apšaubāmas kvalitātes akustiku, ko nespēj kompensēt pat izmantotā apskaņošanas iekārta, kuras kvalitāte jāraksturo kā viduvēja. Skaņu inženieris, kuram uzticēta atbildība par nožēlojamā pasākuma akustisko veidolu, uz jautājumiem atbildēja ar strauju izelpu caur degunu, kas gadījumā, ja šādas izelpas ir vairākas un seko viena otrai, simbolizē pārliecinošu, bet ne sirsnīgu nožēlu par sarunā pieminētā koncertētāja spējām, prasmēm un sasniegumiem.

Koncerta apmeklētājs, pilsētas lauku teritorijas iedzīvotājs Lauris Krisvalds (17), kurš jau labu laiku pirms koncerta beigām bēga no tā norises vietas, uz PATIESI! korespondenta jautājumu, kā viņam koncerts esot paticis, izsmējīgi atvaicāja: «Vai jūs domājat to ham de burgu, vai kā viņu sauca, ar izbeigušos lietošanas termiņu, kas tā vien cepās uz skatuves?» ▼

3 komentāri

  1. Krokodila Gēns teica:

    Крыс, эт ты?

  2. Kristaps teica:

    Nemaksaajiet paarceelaajam!

  3. Крыс teica:

    jēs? ken ai ‘elp jū, sēr krākadail džīn?

Pievienot komentāru