2008. gada 20. maijs

Štokenberga rīcība varētu nebūt nesavtīga

Attēlā: Šlokenbeka

Pēc pēdējā laikā atklātībā nonākušajām ziņām par aizvien pieaugošajām dažādu seksuālo minoritāšu aktivitātēm Latvijā ar jaunu skatu varam paraudzīties arī uz «Sabiedrības citai politikai» (SCP) rīcības patiesajiem pirmsākumiem. Kā lēš retroseksualitātes kustības celmlauzis pilsētas lauku teritorijā Pēteris Ziza (68), Aigara Štokenberga uzvedībā novērojamas skaidras pazīmes, ka viņam pēdējā gada laikā sākuši patikt veci cilvēki — neatkarīgi no to dzimuma.

Štokenberga nerunīgums un vienmēr nomāktā sejas izteiksme liecina, ka viņš vēl īsti nav pieradis pie savas jaunās identitātes. «Norisinās smaga iekšējā cīņa,» spriež Ziza. «Šāds mirklis, kad saproti, ka esi savādāks nekā pārējie, varbūt pat tāds, par kādu vienmēr esi baidījies kļūt, dzīvē pienāk ikvienam retroseksuālim.»

SCP veidošanās ir sakritusi ar Štokenberga iekšējām psiholoģiskajām un fizioloģiskajām pārmaiņām. Iespējams, referenduma par minimālo pensiju palielināšanu ierosināšana vēl bija daļēji neapzināts solis, vēloties sev piesaistīt vecāku cilvēku simpātijas, taču ar laiku šī tendence ir tikai kļuvusi izteiktāka. Ja Štokenberga mērķis bija kļūt par pielūgsmes objektu pēc iespējas lielākam skaitam vecu cilvēku, tas ar uzviju ir sasniegts jau tagad. «Par iespējām izvēlēties partnerus viņam nebūtu, ko sūdzēties,» ar slēptu skaudību atzīst Ziza. ▼

5 komentāri

  1. Ne teica:

    Neštokenberga nerīcība nevarētu būt savtīga

  2. tavta teica:

    neticu, oi, neticu

  3. masu medijs teica:

    Stokenbekena nedzimums ir Stokenberga dzimums

  4. tavta teica:

    vienalga neticu, vel nav pat 12

  5. tavta teica:

    nu drūmi, drūmi

Pievienot komentāru