2008. gada 26. maijs

Latvijā būs arī zelta zirgs

Aģentūras «Jaunie trīs brāļuki» brāļi Bierns, Lipsts un Antiņš ir nonākuši konfliktā. Tam par iemeslu ir Antiņa vēlme izsludināt atklātu konkursu par īsta zelta zirga iegādi.

Antiņš: «Šis zelta zirgs tiks izmantots reprezentatīviem nolūkiem. Mums Latvijai stikla kalns jau būs, bet kāda jēga no tā, ja mums nav džeka ar zelta zirgu? Esmu jau apspriedis šo projektu ar kultūrisma ministri Delēnu Hemakovu.»

Kā izdevās noskaidrot no kultūrisma ministrijas sabiedrisko attiecību nodaļas, tad šis projekts drīz tiks bīdīts uz Saeimu. Ja Saeima šo projektu apstiprinās, līdzekļi zelta zirga iegādei tiks atvēlēti no nākamā gada sociālā budžeta.

Tomēr aģentūras pārējie divi brāļi ir pret šādu projektu. Bierns: «Tas sīkais nekad nav bijis īsti normāls. Vēl nesen viņš ieteica, ka vajadzētu mūsu aģentūrai padomāt par sasaldētas Saulcerītes un septiņu kraukļu iegādi stikla kalna vajadzībām, bet tagad viņš grib uz latviešu nodokļu maksātāju naudas rēķina iegādāties sev īstu zelta zirgu!»

Lipsts: «Kaut arī Antiņu atbalsta pati Delēna Hemakova, mēs ar Biernu nevaram pieļaut šāda projekta īstenošanu. Jau stikla kalna projekts ir ļoti dārgs, bet es pat neņemos spriest, cik izmaksātu īsts zelta zirgs.»

(Iesūtīja Raimis/info.) ▼

2 komentāri

  1. KM teica:

    turam tempu! griežas diski!

  2. Glupais teica:

    Izskatās, ka doma par Zelta zirgu realizējas.
    http://www.apollo.lv/portal/news/72/articles/128129/0
    Tiesa, šķiet tēls tiks iepirkts ar maksimālu rezervi… :D

Pievienot komentāru