2008. gada 27. maijs

Taps urlu kultūras centrs

Lai mazinātu urlofobiju (normālās sabiedrības bailes no urlām), kā arī, lai iepazīstinātu plašāku sabiedrības daļu ar savdabīgo urlu kultūru, urlas ir nolēmuši izveidot savu kultūras centru.

Vēl nav zināma precīza topošā kultūras centra atrašanās vieta (purčiks, zoļiks vai maskačka). Tomēr ir zināma šī centra koncepcija: tas būs liels pritons, kurā laipni tiks uzņemts ikviens, kurš vismaz ārēji atgādina urlu, prot pateikt dažas urlām raksturīgas frāzes (Ei, pidar! Dai sigaretu! un tml.), ir paņēmis līdzi «Optima līnija» alu, trīsgraudu vodku vai kaut ko tamlīdzīgu.

Tiem interesentiem, kuri vēlēsies iepazīt nacionālās urlu tradīcijas, būs dažādas iespējas, piemēram, aktīvākie varēs ar bariņu īstu urlu doties sirojumos pa ielām, lai streļītu cīgas, apspļaudītu ielu ar savām krēpām, apmētātu ar akmeņiem klaiņojošos dzīvniekus un varbūt pat mēģinātu kādam sīkajam vai sirmgalvim atņemt naudu. Tie, kurus interesē mierīgākas aktivitātes, var pamēģināt urlu meditāciju, t. i., lai nonāktu transcendentālajā stāvoklī, ir jādzer daudz un dikti un, ja ir pieejamas, jālieto arī visvisādas tabletes, pulverīši u. c. draņķi. Šo meditāciju ir izdomājis dižais, viedais Urlū ar kļičku Buba.

Kultūras centrā vismaz reizi nedēļā tiks rīkotas arī diskotēkas ar tradicionālo urlu tuctuc gruzonu. Topošie urlas, kam vairāk pie sirds ir mode, varēs aplūkot un iegādāties tradicionālos urlu tautastērpus — ABIBAS trenuškas ar trim svītrām, NICE botas un PUVA džemperis.

Kā izdevās noskaidrot urlu ziņu aģentūrā BRATAN INFO, jau tagad ir izsludināts atklātais konkurss par kultūras centra atrašanās vietu. «Visu kultūras centra tapšanas procesu vada un uzrauga gopņiku aģentūra «Jaunie trīs Bratani», tiek strādāts arī pie finansējuma piesaistīšanas jautājuma,» tā viens no gopņikiem, Saņa.

(Iesūtīja Raimis/info.) ▼

5 komentāri

  1. Koka Koļa teica:

    Finansējums tiek vākts brīvdienu vakaros Salu tilta tunelī.

  2. cloned_pt teica:

    būtu prātīgi arī noorganizēt semku lupīšanas kursus, kā arī pareizās bižutērijas apskatus.

  3. tavta teica:

    un neaizmirstiet nosutit sveicienu bratanam Obamam uz štatiem..

  4. mazpilsētas urla teica:

    a ***, pie mums, ****, aī būs, *****, filiāles? It īpaši mums te, mazpilsētās, padodas semku lupīšana, ****.

  5. Zajebis Group teica:

    I LUV PUVA

Pievienot komentāru