2008. gada 6. jūnijs

Arī urlas rīkos praidu

Kā izdevās noskaidrot urlu ziņu aģentūrā «Bratan info», arī urlas — tāpat kā geji un lesbietes — drīzumā domā organizēt praidu. Praida norises vieta būs Maskavas iela. Praids notiks kā ielu karnevāls, kura laikā urlas centīsies visvisādi zīmēties un pievērst sev uzmanību. Šis praids, līdzīgi kā urlu kultūras centra projekts, būs vērsts uz urlofobijas (bailes no urlām) mazināšanu sabiedrībā, kā arī uz urlu integrācijas veicināšanu.

Urļiks Saņa, viens no urlu praida organizētājiem, informēja vienīgo žurnālistu, kam nebija bail atsaukties uz «Bratan info» ielūgumu apmeklēt preses konferenci: «Mēs vēlamies, lai mūs saprot, lai mūs pieņem tāpat kā citas minoritātes. Ar šo pasākumu mēs vēlamies pievērst sabiedrības uzmanību savam dzīvesveidam, saviem ideāliem un savai dzīves uztverei. Sabiedrībā valda dažādi stereotipi par mums: mēs esot sabiedrības padibenes, mazizglītoti huligāniski alkoholiķi utt. Tomēr mūsu aģentūras «Jaunie trīs bratani» veiktais socioloģiskais pētījums parāda, ka vidējais statistiskais Latvijas urla vidēji vienu mēnesi jeb 160 darba stundas gadā arī strādā. Apmēram trešdaļa ir ieguvuši pamata izglītību. Arī nekādi lielie alkoholiķi mēs neesam, jo vidējais statistiskais urla gadā izdzer tikai par 12 litriem absolūtā alkohola vairāk nekā parastais latvietis. Arī nekādi huligāni mēs neesam, jo savā mentalitātē esam gļēvulīgi un bailīgi, un, ja nu kādreiz totālā dzērumā mēs desmit purni atskaldām kādu vārgu un slimu cilvēku, tad tie ir atsevišķi izņēmuma gadījumi, nevis likumsakarība.»

Diemžēl Rīgas dome kārtējo reizi neko nedara, lai nodrošinātu drošību praida laikā.

(Iesūtīja Raimis/info.) ▼

9 komentāri

  1. kafija teica:

    nu tu esi pilniigi apseests ar taam urlaam! varbuut par baletu kaut ko uzraksti?

  2. Salavecis teica:

    Ir Ok.

  3. Vidējais iedzīvotājs teica:

    kafija pati varētu par baletu rakstīt, nevis brēkalēt.

  4. Deimis teica:

    He, man patika. :D

  5. Koka Koļa teica:

    Mēs jau sen to bijām pelnījuši!!!

  6. Koka Koļa teica:

    Cienījamās dāmas un kungi! Tas Koka Koļa, kas rakstījis to garlaicīgo komentāru pie šīs ziņas, ir viltvārdis, kam nav nekāda sakara ar mani, Koka Koļu, kas komentē PATIESI! jau kopš brīža, kad šeit parādījās iespēja komentēt. Ja viltvārdis nerimsies, man nāksies lūgt PATIESI! redakciju pieņemt mērus – Birku, Bojāru, Aksenoku un viņiem līdzīgos.

  7. masu medijs teica:

    Pardodu divas biletes uz Urlu Baletu. Atdosu par pasizmaksu. Anotacijaa rakstits ka visi dabus pa purnu – “poljubomu”. Lidzi janem labs garstavoklis un ka parasti – cigaresu bloku.

  8. gopstop teica:

    zaebala

  9. kermic jakovljevs teica:

    http://www.youtube.com/watch?v=m0Uduk_c_c8

Pievienot komentāru