2008. gada 9. jūnijs

Izglābts mūsdienu Robinsons Kruzo

Attēlā: izbalējusi neapdzīvota sala

Uz mazas Klusā okeāna saliņas atrasts amerikāņu jūrnieks, kurš pēc kuģa avārijas vientulībā bija pavadījis 20 gadus, dzīvojot palmu lapu būdiņā, dzerot lietus ūdeni un pārtiekot tikai no zobu pastas, kas bija atrodama kādā viļņu izskalotā kravas konteinerā.

Pēc tam, kad mūsdienu Robinsons Kruzo atgriezās mājās, tuvinieki tikai ar milzu grūtībām atpazina viņā savu sen pazudušo radinieku, jo vīrietis, kurš agrāk bija melnādains, tagad ir albīns ar mirdzoši baltu ādu. Iespējams, ka šādu iespaidu uz viņu atstājusi zobu pasta, kas, kā izrādās, bija baltinošā. ▼

12 komentāri

  1. Nekas teica:

    tagad jāuzgrauž lakrica

  2. tavta teica:

    šitā ziņa sāk balēt…

  3. Koka Koļa teica:

    Tā gadās.

  4. Pagāns teica:

    Tas Miķelis Džeksons?

  5. Koka Koļa teica:

    Cienījamās dāmas un kungi! Tas Koka Koļa, kas rakstījis to garlaicīgo komentāru pie šīs ziņas, ir viltvārdis, kam nav nekāda sakara ar mani, Koka Koļu, kas komentē PATIESI! jau kopš brīža, kad šeit parādījās iespēja komentēt. Ja viltvārdis nerimsies, man nāksies lūgt PATIESI! redakciju pieņemt mērus – Birku, Bojāru, Aksenoku un viņiem līdzīgos.

  6. PATIESI! teica:

    Aha, un viltvārdis slēpjas reklāmas aģentūrā «Santa», kā liecina viņa digitālo pēdu nospiedumi.

  7. Koka Koļa teica:

    Cienījamās dāmas un kungi! Tie Koka Koļas, kuri rakstījuši tos garlaicīgos komentārus pie šīs ziņas, ir viltvārži, kam nav nekāda sakara ar mani, Koka Koļu, kas komentē PATIESI! jau kopš brīža, kad šeit parādījās iespēja komentēt. Ja viltvārži nerimsies, man nāksies lūgt PATIESI! redakciju pieņemt mērus – Birku, Bojāru, Aksenoku un viņiem līdzīgos.

    p.s. E-pasts (netiks publicēts; obligāts)
    p.p.s. digitālās pēdas (netiks publicētas; obligātas)
    p.p.p.s. Ahileja papēdis (obligāts)

  8. PATIESI! teica:

    Aha, un viltvārži slēpjas reklāmas aģentūrā «Prosta Marija», kā liecina viņa digitālo pēdu nospiedumi. Aha! Aha, un!

  9. PATIESI! teica:

    Cienījamās kungi! Tie PATIESI!, kuri rakstījuši tos garlaicīgos komentārus pie šīs ziņas, ir viltvārži, kam nav nekāda sakara ar mani, PATIESI!, kas komentē PATIESI! jau kopš brīža, kad šeit parādījās iespēja komentēt. Ja viltvārži nerimsies, man nāksies lūgt savu redakciju pieņemt mērus – Birku, Bojāru, Aksenoku un viņiem līdzīgos.

  10. Vidējais iedzīvotājs teica:

    Vai, lūdzu, tie PATIESI un Koka Koļas varētu beidzot savā starpā vienoties? Kas īsts, kas ne. Citādi vidējam iedzīvotājam vai galva reibst no šī karuseļa.

  11. Vidējais iedzīvotājs teica:

    un mērus mēs vienmēr gatavi pieņemt. kūts jātīra…

  12. masu medijs teica:

    MASU MEDIJS IR MASU MEDIJS UN AR MIERU TIRIT KUTS!

Pievienot komentāru