2008. gada 12. jūnijs

PATIESI! ziņas turpmāk taps Ķīnā

Lai veiksmīgāk pārvarētu inflācijas ietekmi un uzlabotu rentabilitāti, PATIESI! galvenais redaktors ir pieņēmis lēmumu atlaist visus darbiniekus un doties atpūsties kopā ar bijušo laikraksta «Diena» galveno redaktori Sarmīti Ēlerti. Ziņu rakstīšana turpmāk tiks uzticēt kādam Ķīnas uzņēmumam, kurā jau šobrīd top liela daļa no Latvijas žurnālu un laikrakstu satura, un kurš ir sevi parādījis kā uzticamu sadarbības partneri.

«Tas ir nozīmīgs mirklis mūsu uzņēmuma dzīvē,» stāsta PATIESI! galvenais redaktors, kurš vienmēr ir vēlējies palikt anonīms, un šobrīd to vēlas vairāk nekā jebkad. «Mūsu ekonomikas realitāte ir tāda, ka preču ražošana no Eiropas un ASV ir pārcelta uz Ķīnu un Indiju gandrīz pilnībā, un nākamais uzdevums ir tikpat sekmīgi tikt vaļā no intelektuālā īpašuma veidošanas. Esam gandarīti, ka būsim vieni no pirmajiem, kas sadūšojušies spert šo grūto, bet ilgtermiņā absolūti nepieciešamo soli.»

Gaidāms, ka pirmās Ķīnā rakstītās ziņas PATIESI! sasniegs jau vistuvākajā laikā. «Bažām par kvalitātes zaudēšanu nav pamata — jaunās ziņas neviens nebūs spējīgs atšķirt no līdz šim publicētajām,» PATIESI! lasītājiem apliecina galvenais redaktors. ▼

1 komentārs

  1. Džads teica:

    Vai tiešām šī ziņa bija PATIESA? Ja tiešām PATIESA, tad es jau nu noteikti būtu gatavs peidalīties programmā, kas ļautu pārvarēt inflācijas ietekmi un uzlabot rentabilitāti.
    Anonimitātes nodrošināšanai atbalsta saņemšanas laikā var būt ir vērts izmantot piem. maksas īsziņu pakalpojumu, skat: http://www.lmt.lv/lv/index.php?pageid=3005009001

    vai ko citu

Pievienot komentāru