2008. gada 20. augusts

Deputāti apvainojas, pārtrauc darbu

Attēlā: nav kvoruma

Izjūtot sabiedrības neuzticību, valdošās koalīcijas deputāti plāno pārtraukt dalību Saeimas sēdēs, jo līdzšinējie notikumi esot skaidri parādījuši, ka paveiktais darbs netiek novērtēts. Tiek saskatīti tikai negatīvie aspekti, un arī bieži vien tur, kur to nemaz nav, bet deputātu izmisīgās pūles strādāt aizvien labāk vai nu paslīd sabiedrības uzmanībai garām, vai arī tiek izsmietas.

«Kaut kam ir jāmainās sabiedrības apziņā. Mēs varam arī paciesties. Kad cilvēki sapratīs, kādā strupceļā nonākuši, gan jau paši sāks lūgties, lai nākam atpakaļ,» paziņojis Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze, kurš norādīja uz līdzībām starp deputātu un ārstu darbu: «Dakteris slikts, dakteris dārgs… Nu, ja tā, tad ārstējieties paši. Vēlēšanas vēl tālu.»

Izmaiņas likumdevēja orgāna darbā ir saskaņotas ar Valsts prezidentu Valdi Zatleru, kurš tika ievēlēts savā amatā ar nosacījumu, ka nekādos apstākļos neizteiks ierosinājumu atlaist Saeimu.

Šie deputātu plāni publiskoti drīz pēc tam, kad Saeimas deputāts Raimonds Pauls (TP) intervijā Lauku avīze izteicies, ka viņam «Personīgi (..) ir tikai viens ceļš — Saeimā vairs nerādīties. Nav vajadzīgs. Un lielai daļai tas ir taisni tāpat.» ▼

3 komentāri

  1. Vidējais iedzīvotājs teica:

    Koa?

  2. Samta Marija teica:

    Kā var nenākt uz sēdēm?! Kurš pieņems vajadzīgos likumus cīņai pret cīņu pret korupciju?

  3. Vidējais iedzīvotājs teica:

    es zinu- ja nesēž, tad nav korupcijas! Bet korumpantiem jāsēž.

Pievienot komentāru