2008. gada 1. septembris

Gustavo «gāž no kājām» arī ASV

Attēlā: no «Cosmos» redzes viedokļa

Talantīgais mūziķis Gustavs Butelis kārtējo reizi sagādājis Latvijas faniem patīkamu pārsteigumu. Kā norādīja muzikologs amatieris Lauris Veldre, Gustavo jau Ventspilī un Balvos apliecināja, ka ir spējīgs uz jaudīgu sniegumu, bet neviens nenojauta, ka viņa efektīgā viesošanās Mežaparka lielajā estrādē būs tikai sākums uzvaras gājienam, ko ar dziļu ieinteresētību vēros simti miljonu acu skatu visā pasaulē.

Pēc triumfālās viesošanās Haiti, Jamaikā un Kubā, kas tika salīdzināta ar «orkānu», reperis Gustavo burtiski gāž no kājām arī ASV klausītājus. Vēl ne reizi nav pieredzēts, ka par godu kādam ciemiņam veseli 2 miljoni cilvēku būtu gatavi pamest savas mājas.

Tas nav vienīgais rekords, ko uzstādījis Gustavo. Viņš ir pirmais Latvijas mūziķis, kas spējis iekarot tālos Karību jūras krastus un ASV dienvidus. Naudas izteiksmē šī viesošanās varētu izrādīties pat 8 miljardus dolāru vērta. ▼

4 komentāri

  1. kolēģis teica:

    Nu tikai atliek aktivizēties Prāta Vētras menedžerei, kura (pēc “Dienas” ziņām) izsenis sapņo izvest mūsu puišus plašajā pasaulē. Gustavo + Brain Storm = patiešām apokaliptiski panākumi!

  2. Vidējais iedzīvotājs teica:

    ar vētrainiem aplausiem sagaidiet – Gustavo Storm…

  3. gustavo fans teica:

    jēē gustavo vienkārši nogāž no kājām

  4. iBlog.lv teica:

    Gustavo būs koncertturneja ar DMX

Pievienot komentāru