2008. gada 4. septembris

Noslēgusies starptautiskā mīmu meklēšanas operācija

Attēlā: II Pasaules kara laika mīms

Noslēgusies mīmu meklēšanas operācija Baltijas jūrā, kurā piedalījās kuģi no Beļģijas, Francijas, Latvijas, Lietuvas, Polijas un Vācijas. Operācijas mērķis bija atrast un izglābt mīmus, kas vējainā laikā varētu būt iepūsti jūrā no krastā uzbūvētajām pantomīmas izrāžu skatuvēm vai nokrituši no mīmu kuģiem.

Neviens skaidri nezina, cik daudz mīmu vēl varētu būt Baltijas jūrā. Tomēr, tā kā nav gūti pierādījumi, ka jūrā mīmu vairs nav, meklēšana drošības apsvērumu dēļ tiek turpināta, jo mīma sadursmei ar kuģi var būt traģiskas sekas.

Mīmu meklēšanas operācija Latvijā notiek jau piekto reizi, taču pirmo reizi šāda starptautiska jūras spēku sadarbība aizsākās 1996. gadā. Diemžēl arī šoreiz neviens mīms netika atrasts. ▼

3 komentāri

  1. Mimofobs teica:

    Jo%$%$, es tā cenšos no šitiem neradījumiem vaļā, bet te vēl valsts viņus meklē… Labi, ka neatrada nevienu. Nedo’ Die’s , tie mīmi vēl katrā pilsētā sāks parādīties.

  2. Samta Marija teica:

    Kamēr panto-mīmi slīkst ledainajā jūrā, panto-grāfi lepni jādelē uz elektrisko vilcienu jumtiem! Aristokrātija turpina attālināties ne vien no tautas, bet arī no radošās inteliģences…

  3. MĪMS teica:

    Mūs atrada! 25 gabalus Irbes jūras šaurumā.

Pievienot komentāru