2008. gada 2. decembris

Veikala darbinieki ņirgājas par pircēju

Attēlā: tefteļi

Ar nepieklājīgu apkalpošanu un cinisku attieksmi vietējā veikalā sastapies pilsētas lauku teritorijas iedzīvotājs Jānis Kasjānis (61). Par spīti Kasjāņa saglabātajam pirkuma čekam veikala darbinieki atteikušies apmainīt nekvalitatīvu preci — degvīna pudeli, kas izrādījusies tukša.

Kā apgalvo Kasjānis, pārdevēja viņa pirkumus — pudeli 35-grādīgā degvīna «Dvēsele», baltmaizes klaipu, kilogramu kartupeļu, paciņu tējas, tefteļus, laikrakstu «Druvas taka», puskilogramu cukura un margarīnu — esot pati ielikusi maisiņā, tāpēc viņš iegādātās pudeles defektu pamanījis tikai mājās. Dažu neatliekamu saimniecības darbu dēļ Kasjānis veikalā atgriezās tikai pēc stundas.

Diemžēl veikalā viņa sūdzību uztvēra nenopietni un norādīja, ka pudeles korķis ir bojāts, tāpēc Kasjānis noteikti esot degvīnu izdzēris pats vai pārlējis citā traukā. Kad Kasjānis noliedza šo iespēju un atkārtoti lūdza apmainīt bojāto preci, abas pārdevējas sāka draudēt, ka izsauks policiju, kas nogādās Kasjāni atskurbtuvē.

Kasjānis mēģināja paskaidrot, ka jau divas dienas nav dzēris, bet smarža esot no ārsta ieteiktajām un jau no rīta uzliktajām kompresēm, savukārt korķis varētu būt sabojājies pa ceļam, rīvējoties gar tefteļiem. Pieredzējušā mežstrādnieka argumenti sastapās ar neiejūtības mūri.

Lai remdētu pazemojuma sāpes, Kasjānis nopirka vēl vienu pudeli degvīna un pusi no tās izdzēra turpat veikalā. Atvadoties viņš vēlreiz uzsvēra, ka ir apņēmības pilns jau rīt agri no rīta ar savām pretenzijām vērsties patērētāju tiesību aizsardzības centrā. ▼

9 komentāri

  1. Pupiks teica:

    Gan jau ka pats izdzēra

  2. 8 teica:

    you just made my day!

  3. Kastēns teica:

    Rafinēti!

  4. sexperts teica:

    Pupik, fui!

  5. mja teica:

    PTAC pieprasīs 2008 pudeles ekspertīzei. Vot, zinās nākamreiz kā spečukiem pretī runāt, zin!!

  6. kafija teica:

    es ieteiktu vākt parakstus šī kunga aizstāvībai.

  7. lidzhons teica:

    man ir aizdomas, ka viņš nav vienīgais, kurš šādi piekrāpts…pārejie tikai kautrējas atzīties, ka palikuši muļķa lomā :(

  8. Laimonis un Zigurds teica:

    Jāni, turies!
    Laimonis un Zigurds no Zaicevas pagasta ir kopā ar Tevi.

  9. Tautietis teica:

    Tautieši ārī kopā ar Mārtiņu, Laimoni, Zigurdu un Kasjāni! Ar citiem, ne.

Pievienot komentāru