2009. gada 11. janvāris

Vīrietis gatavojas klonēt sevi

Attēlā: zinātnes sasniegumi

Pilsētas lauku teritorijas iedzīvotājs Pāvils Skarlauskis (35) ir apņēmības pilns veikt vēl nebijušu ģenētisku eksperimentu un klonēt pats sevi, noskaidrojis PATIESI! korespondents. Eksperiments būs daļa no pētījumu cikla, kura kulminācija būs noslēpumainā, pirms vairākiem gadiem izzudušā dzīvnieka klonēšana.

Jau pabeigti klonēšanas sagatavošanas darbi: Skarlauskis ir atradis piemērotu surogātmāti, kas izaudzēs jaunu organismu, izmantojot Skarlauska ģenētisko materiālu. Viņš ir arī nomazgājies, noskuvies, turklāt nopircis šampanieti, šokolādi un puķes. Surogātmāte pagaidām nav informēta par gaidāmo eksperimentu. Ētisku apsvērumu un eksperimenta tīrības dēļ Skarlauskis viņai pastāstīs par savu nodomu tikai tad, kad būs pilnīgi skaidrs, ka klonēšanas process attīstās sekmīgi, un būs nepieciešams novērst tā priekšlaicīgu pārtraukšanu.

Klonēšanas eksperimenta pirmais etaps norisināsies Rīgā, kinoteātrī «Forum Cinemas», episkās drāmas «Austrālija» skatīšanās laikā. Otrajam etapam vispiemērotākā vietu būtu pilsētas lauku teritorijas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmums «Papēdis», kas atrodas tikai divsimt metru attālumā no Skarlauska mājām. Ģenētiskās informācijas ievietošana surogātmātē ieplānota pulksten 23.45. ▼

4 komentāri

  1. klona maizes klons teica:

    Interesanti, kaa tad Paavilam vakar izgaaja…

  2. doktors teica:

    Es gribetu atkartot so inovativo eksperimentu. Zinatne dod gandarijuma sajutu dazados veidos.

  3. sexperts teica:

    Ļoti jauka un aktuāla tēma!

  4. Surogātmāte teica:

    Da nekas tam stūlbenim nesanāca, piedzērās kā ciuka i piedraņķēja kordoru.

Pievienot komentāru