2009. gada 26. februāris

Zatlers nomīnē Dombrovski

Attēlā: mīna

Valsts prezidents Valdis Zatlers šodien sasauktā preses brīfingā paziņoja, ka nomīnē premjera amatam izvirzīto eiroparlamentārieti Valdi Dombrovski (JL). Savu izvēli Zatlers pamatoja ar to, ka Dombrovskim esot finanšu un ekonomikas jomas kompetences, kā arī pieredze sadarbībai ar Eiropas institūcijām, un šādas zināšanas padarot iespējamo premjeru par pārāk bīstamu līdzšinējās koalīcijas īstenotajām afērām, lai ļautu viņam strādāt nekontrolēti.

Dombrovskim žurnālistu acu priekšā tika uzvilkta josta ar sprāgstvielām, kas eksplodēs gadījumā, ja to mēģinās noņem, kā arī tad, ja josta saņems signālu no vadības pults, kas iebūvēta Valda Zatlera dzerokļa protēzē. Iespējams, ir vēl kāda pults, taču tās atrašanās vieta netiek atklāta Valda Zatlera drošības vārdā.

Aptaujātie sprāgstvielu eksperti pauda viedokli, ka Dombrovska mīnas modelis ir tāds pats kā mīnai, ar kuru Valdis Zatlers pirms gada mēģināja uzspridzināt «Radio SWH». Viņi arī norādīja uz izvēlētās kontroles metodes trūkumu: nav izslēgts, ka sprādziena brīdī Dombrovska tuvumā varētu atrasties kāds TP, LPP/LC vai ZZS politiķis. ▼

3 komentāri

  1. Stro.gov teica:

    Re, kā Obamu arī nomīnēja, un nekāda vaina!

  2. Jānis teica:

    Dombrovskis vēl viņiem visiem parādīs! Un ne jau par Zatleru jāuztraucās, bet par tiem ierēdnīšiem, kā Jakānu, Liepiņu u.c., kas cīnīsies kā stūrī iedzīti zvēri!

  3. Jopcik, teica:

    jūs esat labie :)

Pievienot komentāru