2010. gada 22. janvāris

Latvijā vairākkārt novērots sniega cilvēks

Attēlā: ar telefona kameru veikts fotouzņēmums

Pēdējo nedēļu laikā PATIESI! redakcija no vairākām Latvijas kalnu slēpošanas trasēm saņēmusi trauksmainas ziņas par novērotiem sniega cilvēkiem. Noslēpumainie radījumi trasēs ierodas automašīnās ar Lietuvas numurzīmēm, izdod savādas rūcošas un burbuļojošas skaņas, kas izklausās kā mēdīšanās par latviešu valodu, un izrāda nevaldāmu sajūsmu par sniegu.

Baidoties no neredzētajiem briesmoņiem, kas slēpo un snovo ārkārtīgi nemākulīgi, apdraudot apkārtējos, liecinieki nav uzdrošinājušies pienākt tiem tuvāk par vairākiem desmitiem metru, tāpēc izdarītie fotouzņēmumi ir neskaidri un neļauj izdarīt drošus secinājumus par šo būtņu fizioloģiju. Iespējams, kādu skaidrību nesīs savāktie sniega cilvēku fekāliju un apmatojuma paraugi.

PATIESI! aptaujātie eksperti norāda, ka novērojumi tieši slēpošanas trasēs ir likumsakarīgi, jo sniega cilvēki tiecas atrast vietas, kas visvairāk līdzinās viņu dzimtajiem sniegotajiem kalniem. Nav zināms, kas piespiedis šos atbaidošos, cilvēkiem attāli līdzīgos radījumus pamest Himalajus, un ko viņi darīja Lietuvā. ▼

5 komentāri

  1. bublis teica:

    cerams leiši šo neizlasīs :)

  2. Strogo Novus teica:

    Patiesībā būtu labi, ja viņi izlasītu un palīdzētu…

  3. cloned_pt teica:

    kamēr jamie konvertē savus sniega litus uz banānu latiem, lai tik brauc.

  4. Es te biju! teica:

    Njaaaa… Tā protams ir patiesība… :DDD

  5. Andris teica:

    Mētelīšu virinātājs :DDD

Pievienot komentāru