2007. gada 19. janvāris

«Vista» pret vistu

292.jpg

Attēlā: tādai bija jābūt «Microsoft» reklāmai

PATIESI! laboratorijās veiktajā salīdzinošajā vistu testā visos piecos punktos Ķekavas vista izrādījusies pārāka par «Windows Vista».

1. Pieejamība. Ķekavas vistas iespējams iegādāties gan mazos pārtikas veikaliņos, gan lielveikalu tīklos visā Latvijā, kamēr «Windows Vista» izplatīšana aprobežojas ar specializētiem datortehnikas veikaliem un datoru tirdzniecības uzņēmumiem.

2. Funkcionalitāte. Ķekavas vista spēs uzturēt jūs pie dzīvības vairākas dienas, bet «Windows Vista» kā pārtikas produkts ir pilnīgi nelietojama.

3. Dizains. Mātes dabas radītais Ķekavas vistas dizains ir triljoniem triljonu reižu pārbaudīts dzīvē un tiek uzlabots ar katru jaunu dējienu. Ķekavas vistas DNS ir atvērtais kods, kas joprojām ir visu programmētāju Svētais Grāls.

4. Lietošanas ērtums. Iepazīstoties ar nosacījumiem, kuriem jāatbilst datoram, uz kura var darbināt «Windows Vista», pārņem šoks, kuru spēj remdēt tikai apziņa, ka Ķekavas vistai pilnīgi pietiek ar ugunskuru, kas sakurts no mežā salasītiem vēja nolauztiem zariem.

5. Cena. Bez komentāriem. ▼

Pievienot komentāru