2007. gada 14. jūnijs

Zatlers joprojām noslēpumainības plīvurā tīts

447.jpg

Attēlā: iespēja pierādīt, ka tas nav Zatlers, diemžēl ir tuva nullei

Līdz prezidenta zvēresta došanai 8. jūlijā jaunievēlētais valsts prezidents Valdis Zatlers nolēmis nedoties pazīstams, palikt inkognito un, pēc aculiecinieku stāstītā, jau vismaz trīsreiz paguvis noliegt pats sevi.

Kā pastāstīja pilsētas lauku teritorijas iedzīvotājs Voldemārs (53), kas uz pāris dienām bija ieradies Rīgā pie radiem, viņa uzmanību trešdienas vakarā piesaistījis aizdomīgs vīrietis ar «acīmredzami pielīmētām ūsām», bet «Zatlera frizūru». Uz Voldemāra jautājumu, vai sastaptais nav jaunievēlētais prezidents, vīrietis «kaut ko nesakarīgu nomurminājis» un steidzīgā solī nozudis kādā no Vecrīgas šķērsielām.

Medicīnas māsai Ainai (47) ir aizdomas, ka Valdi Zatleru sastapusi viņa līdzšinējā darbavietā Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcā. «Tas noteikti bija Valdis,» ar pārliecību pauž pieredzējusī medicīnas darbiniece. «Kaut gan viņam bija pielikta brūna bārda, es viņu vienalga pazinu.» Arī uz Ainas sveicienu un apsveikumu saistībā ar ievēlēšanu jaunā amatā Valdim Zatleram līdzīgā persona nebija atbildējusi un aizbēgusi.

Valdim Zatleram līdzīgā persona manīta arī Rīgas tirgos. Centrāltirgus krāvējs Jurijs (36) pastāstīja, ka Zatlera vaibstus samanījis kāda šķietama skrandaiņa sejā, kas apstaigājis tirgotājus un lūdzis produktu pārpalikumus. «Es viņu uzreiz pazinu, tomēr viņš kategoriski noliedza, ka būtu Zatlers,» ar pārliecību stāsta Jurijs. ▼

2 komentāri

  1. Aļoša teica:

    Tas vecis toč ir ar novirzēm, šitā saģērbties! Ka tik šim Soross nestāv cieši aiz muguras un kaut ko nedara!

  2. computer virus teica:

    ZaGler.

Pievienot komentāru