2007. gada 1. augusts

Nesekmīgi cenšas savaldzināt bijušo klases biedreni

488.jpg

Attēlā: ne urla

Rīgas pilsētas lauku teritorijas iedzīvotājs Gunārs Meirovics (21) otrdien pēcpusdienā mēģinājis savaldzināt bijušo klases biedreni Aelitu Čaksti (22), tomēr viņa mēģinājumi izrādījušies neveiksmīgi un satikšanās izvērtusies par kaunpilnu sagrāvi, vēsta aculiecinieki.

«Mēs satikāmies uz Vanšu tilta, precīzāk sakot — 7. trolejbusā,» PATIESI! pastāstīja Meirovics. «Pirmajā brīdī Aeilitu nepazinu, domāju, ka aktrise kaut kāda, bet tad man pielēca — tā taču mūsu Aeilita! Gāju klāt un sāku runāties, nu, tur čau, Aeilita, un tā tālāk, bet jau tad man likās, ka kaut kas īsti nav kārtībā,» tagad uz situāciju jau ar vēsu prātu spēj paraudzīties Gunārs.

«Vaicāju, kur viņa strādā, kā iet, bet saruna īsti nevedās. Viņa tikai atbildēja ar «jā» vai «nē». Tad nolēmu, ka situāciju jāmēģina kaut kā atsvaidzināt ar trāpīgu joku, taču nekas jēdzīgs prātā neienāca,» atzīst cietušais. «Tad nu teicu, ka man krīt nost bikses. Un tā bija vistīrākā patiesība.»

Diemžēl Aelita nesmējās. Meitene, kā ziņo aculiecinieki, visu laiku raudzījusies pa logu un puisim nav veltījusi ne mazāko uzmanību.

«Tad pēkšņi atcerējos ārkārtīgi smieklīgu anekdoti un sapratu, ka esmu glābts,» atmiņu pavedienu tālāk šķetina Gunārs. «Es viņai prasu — vai zini, kas ir urla ar koka kāju? Un viņa saka — nē. Un es uzreiz — sūds uz kociņa!»

Ja kāds no PATIESI! lasītājiem ir bijis liecinieks turpmākajiem notikumiem, lūdzam rakstīt vai atstāt komentāru. ▼

2 komentāri

  1. aelita teica:

    vienkārši mans uzvārds NESMEJANA.

  2. es te biju teica:

    Vilnis (bildee) nav urla

Pievienot komentāru