2007. gada 1. augusts

Nākamās lūgšanu brokastis notiks Makdonaldā

489.jpg

Attēlā: Cālīša burgers

Latvijas evaņģēliski luteriskās baznīcas arhibīskaps Jānis Vanags pirmdien izteica aicinājumu Valsts prezidentam Valdim Zatleram ieviest Latvijā jaunu tradīciju — Nacionālās lūgšanu brokastis.

Valsts prezidenta preses dienestā informē, ka Nacionālās lūgšanu brokastis pastāvot daudzās valstīs, bet ASV šo pasākumu vadot prezidents.

Iepriekš Lūgšanu brokastis Latvijā notika šī gada 28. februārī viesnīcas «Hotel de Rome» restorāna «Otto Švarcs» telpās ar skaisto skatu uz Brīvības pieminekli. Uz arhibīskapa Jāņa Vanaga ielūgumu bija atsaukušies 80 baznīcas, valdības un biznesa vadītāji, lai kopīgi aizlūgtu par mūsu tautu. Piedalījās pārstāvji no visām kristīgām konfesijām Latvijā, kā arī bijušais valsts prezidents Guntis Ulmanis, valdības pārstāvji un Saeimas deputāti.

Nākamās Lūgšanu brokastis jau ar Valsts prezidenta Valda Zatlera līdzdalību varētu notikt turpat netālu esošajā restorānā «McDonald’s», norādījis arhibīskaps Vanags. «Ir svarīgi, lai brokastīs varētu piedalīties visdažādāko sabiedrības slāņu cilvēki un neviens nejustos atstāts novārtā. Turklāt skats pa logu tur ir tikpat skaists kā no restorāna «Otto Švarcs» logiem.» ▼

7 komentāri

  1. bum-bum teica:

    p.s. ( baigs sore- man nopietns vēstījums KĀDAM PATIESI LV. regulāram lasītājam)

    e-eminece ROBERTO, tā kā JŪS mani par NEĶĪTRU UZSKATU paušanu izmetāt no e-baznīcas ( mad:), tad es taga apsveru domu iet un naglot savas 95 tēzes pie JŪSU cienītais E-emimence – ofisa durēm.

    96. tēze. ja uz tām kopējām brokastīm atnāk arī Roberto ( nu ne tas italjano), ta var mierīgi iet arī uz ROXY. nu ta OPIJS TAUTAI ta būs garantēts visos veidos.

  2. minka la bam teica:

    Ļ.cien. bum-bum!

    A.god. e-minence e-pāvests (un nevis e-emimence – ak dievs, kas tā par attieksmi??!!) uzrunājams par GODĀJAMO, nevis CIENĪJAMO!!!!!

    Pilnībā izprotu a.god. e-minences pār Jums nākušās dusmas – KAS TAS PAR STILU??!!

    bože…

  3. Ojārs teica:

    hmm Cāļuka burgers. Vanaga mīļākais ēdiens jau no lepnajiem laikiem.

  4. Roberto teica:

    ПРАЧЕТАЛ ГОТИЧНА ЗАЧОТ

  5. bum-bum teica:

    Ты так готична, эротична,
    Мрачна, красива и умна……….

    (rolleyes voobše-to)

  6. bum-bum teica:

    PP, lūdzu nedusmojieties, vnk- конфликт в ударе.

  7. minka la bam teica:

    omg

Pievienot komentāru