2007. gada 2. augusts

Vectēvs nepārprotami gatavojas apprecēt mazdēlu

490.jpg

Attēlā: izbaudot kopā pavadītos mirkļus

PATIESI! tenku nodaļas korespondents ir atklājis, ka pilsētas lauku teritorijas vectēvs Andis Plūškoks (69) ir nodibinājis dziļas attiecības ar mazdēlu Linardu Kviesi (5). Viņi aizvien biežāk ir redzami kopā, turklāt viss liecina, ka abus saista kas vairāk nekā vienkārša draudzība: būdami kopā, abi spēlējas ar Linarda mantiņām un smejas. Bērnu popgrupas koncerta apmeklējuma laikā Linards atļāvās, visiem redzot, sēdēt Andim klēpī. PATIESI! korespondents fiksēja arī mirkli, kad atvadoties Linards vectēvam dāvāja skūpstu.

Par nolūku nopietnību liecina fakts, ka abi nesen tikuši redzēti netālu no dzimtsarakstu biroja, turklāt Andim rokā bijusi mape ar dokumentiem. Andis sarunā ar korespondentu netieši apliecināja, ka mātes piekrišana jau ir saņemta. Vēl vairāk — viņa pati esot bijusi šo attiecību iniciatore.

Pēc tam, kad Linarda māte šogad atrada labu darbu, viņai bija nepieciešams kāds, kas varētu dēlu pieskatīt. Pilsētas lauku teritorijas bērnudārzā vietu nebija, tāpēc viņa nolēma lūgt sava netālu dzīvojošā tēva palīdzību. Bagātais atraitnis ar prieku piekrita, jo, būdams pensionārs, šādi varēja lietderīgi aizpildīt savu brīvo laiku. Tobrīd viņš vēl nenojauta, ka ļoti spēcīgi iemīlēs Linardu, un ka abu kopā pavadītais laiks izrādīsies tik patīkams.

Uz PATIESI! korespondenta jautājumu, vai viņu nemulsinot abu vecuma starpība vai tas, ka Linards arī ir vīriešu dzimuma pārstāvis, Andis atklāti atbildēja: «Protams, neesmu nekāds jauneklis, bet kopā ar Linardiņu es jūtos daudz jaunāks. Dažkārt pat pavisam aizmirstu par gadu nastu, tāpat kā mēdzu aizmirst arī daudzas citas lietas. Un, ja prasāt, kā ir būt kopā ar puiku, tad tomēr mūs saista daudz vairāk līdzīgu lietu nekā tad, ja viņš būtu meitene. Man pašam dēla nav, laikam tāpēc esmu tā pieķēries Lincītim…»

Turpināsim sekot notikumu attīstībai. ▼

3 komentāri

  1. minka la bam teica:

    Man ir 25, viņam 50, kad man būs 50 viņam būs jau 100!!!
    (c) Emīla nedarbi

  2. bum-bum teica:

    Tā paša miesta iedzīvotāja Jautrīte Plūškoce ( dzimusi JESTRĀ), Plūškokkunga dzīvesbiedre , lai sadzīvotu ar radušos situāciju,piekritusi pieņemt musulmanismu.
    Pirmais solis viņai bija noskaidrot, kādi dokumenti vajadzīgi apliecinot piekrišanu NEMONOGĀMAI laulībai.

  3. mizgrauzis teica:

    uhh, šitas gan likās tāds pamelns :)

Pievienot komentāru