2007. gada 19. septembris

Atkāpusies laikraksta «Diena» galvenā redaktore

538.jpg

Attēlā: kā akmens no sirds

Vakar no amata atkāpusies laikraksta «Diena» ilggadējā galvenā redaktore Sarmīte Ēlerte. Kā vienu no atkāpšanās iemesliem viņa minējusi vēlēšanos parādīt priekšzīmi Latvijas politiķiem un tiesnešiem, pār kuriem klājas aizdomu ēna par likumpārkāpumiem un neētisku rīcību.

«Arī par mani, ja ir vēlēšanās, var atrast daudz ko kompromitējošu. Piemēram, neatbildētos jautājumus par manu lomu laikraksta «Diena» mīklainajā privatizācijā, vai arī bēdīgi slaveno mana dzīvokļa lietu,» skaidroja ietekmīgā mediju darbiniece. «Tas, es uzskatu, ir pietiekošs pamats, lai es šodien teiktu: apzinos, ka gods man liek pamest šo amatu. Nav runa par tiesas lēmumiem vai pierādītām nelikumībām, ir runa par ētiku. Es nepieļaušu, ka šaubas par manas rīcības tīrību grauj lasītāju uzticību laikrakstam, kam esmu veltījusi tik daudz. Tagad atliek tikai gaidīt, vai sirdsapziņa pamodīsies arī citiem.»

Ēlerte jau saņēmusi jaunus darba piedāvājumus. Šorīt AS «Diena» valdes priekšsēdētājs Arvils Ašeradens izteicis viņai priekšlikumu kļūt par laikraksta «Diena» galveno redaktori. Ēlerte piedāvājumu pieņēmusi. ▼

10 komentāri

  1. viena tante teica:

    :D

  2. vēl viena tante teica:

    :D

  3. trešā tante teica:

    :D

  4. siimanis teica:

    :D

  5. jubilārs teica:

    :-)

  6. sestā tante teica:

    jubilārs izleca no rindas. !!!

    :D

    p.s. iespējams jubilārs nav tante.

  7. jubilārs teica:

    nu, man neļāva otrreiz uzsvērt domu par :D
    (rolleyes)

  8. septītā tante teica:

    (numerācija tagad pilnībā izjaukta , mad:)

    :D

  9. siimanis teica:

    :DD

  10. astotā tante teica:

    SĪMANI !!! – mad: – !!!

    viens :D

Pievienot komentāru