2007. gada 28. septembris

Īsumā

Pēc PATIESI! politisko analītiķu domām, tuvākajās divās dienās atkal var gaidīt kaut ko pārsteidzošu. Šī prognoze balstās uz faktu, ka svarīgākie lēmumi Latvijas politikā līdz šim ir tikuši pieņemti tieši sestdienās vai svētdienās. ▼

6 komentāri

  1. analītiķis-profesionālis teica:

    pēc PATIESI! lasītāju grupas analītiķu domām, PATIESI! nokavēs ar sestdienas vai svētdienas ziņu atspoguļošanu- jo šite nekas nedarbojas PO VIHODNIM. :) ( atšķirībā no latvijas politikas)

  2. normāls blogotājs teica:

    :D

    p.s. paskatieties!! paskatieties!! kaads man kolosaals blogs!!!

  3. PATIESI! teica:

    «Analītiķi-profesionāli»! Pirms izplatīt šādus kategoriskus, bet, diemžēl, melīgus apgalvojumus, vēlams izpētīt reālo situāciju. To var viegli un ātri izdarīt, izmantojot kalendāru šīs lapas labajā malā. Po vihodnim ziņas pēdējā gada laikā PATIESI! ir parādījušās 45 dienas, un daudzkārt pat vairākas vienā dienā. Atgādināsim, ka gadā ir tikai ap 100 vihodnijie…

  4. analītiķis-profesionālis teica:

    :D

    viss atrodas laikā un kustībā, cien. redkolēģija.
    mans pētījums ietver TIKAI nelielu laika nogriezni smagājā dzīves ceļā. un šajā ērkšķiem kaisītajā nogrieznī, es varu apgalvot, ka po vihodnim, ACĪMREDZOT, redkolēģija nodarbojas ar tjipa praktiskajiem darbiem.
    un domā.

  5. Obligāts teica:

    Man, onolītiķim – diletantam liekas, ka daudz populārākas nepopulāriem lēmumiem ir piegdienas pēcpusdienas IMHO manuprāt, piedodiet, varu kuļūdīties.

  6. izplidīgais teica:

    plkst. 15.36 – vēl nekas nav noticies.
    sasprindzināti vērojam tālāk. bet šas gan jau ka kaut kas būs.

Pievienot komentāru