2007. gada 25. decembris

Medusmēnesis pārvēršas par murgu

619.jpg

Attēlā: neviesmīlīgā pilsēta

Par īstu šausmu stāstu pārvērties kāda palestīniešu pāra kāzu ceļojums, turklāt tas noticis pašā pirmajā ceļojuma dienā — dodoties no Nācaretes uz Betlēmi. Jau ceļojuma pirmajās stundās jaunais vīrs sapratis, ka viņa jaunā sieva ir stāvoklī, taču ir bijis pilnīgi skaidrs, ka bērna tēvs nevar būt viņš. Turklāt drīz vien atklājies, ka viss ir vēl ļaunāk: jaunā sieva ne vien ir stāvoklī, bet arī drīzumā grasās dzemdēt.

Tūristu pārpildītajā Betlēmē pārim neizdevās atrast piemērotu un rocībai atbilstošu viesnīcu, tāpēc bija nācies nakšņot telpās, ko jaunais vīrs raksturoja kā «kūti». Tur arī sieva bijusi spiesta dzemdēt. Par laimi bērniņš piedzimis veselīgs un ņiprs.

Tomēr jaunā pāra nelaimēm ar to vēl nav bijis pielikts punkts — viņu mieru visu cauru nakti traucējuši gan vietējie iedzīvotāji, gan iebraucēji no citām valstīm, un visi, pēc jaunā vīra vārdiem, izteikuši nepārprotamu vēlmi jaundzimušo «ievērtēt». Nespējot izturēt nepārtrauktos pazemojumus un ērtību trūkumu, pāris jau nākamajā rītā devies uz Ēģipti.

Izraēlas policijas pārstāvji atzīst, ka par šādiem gadījumiem ir dzirdējuši arī agrāk. ▼

8 komentāri

  1. Līīva teica:

    Tādi smiekli! :D

  2. Raaveejs teica:

    labs :D

  3. taxils teica:

    jautrais evaņģēlijs II :))

  4. jā, Taksilam teica:

    šis patiktu :DD

  5. ? teica:

    slēpta mākslīgās apaugļošanas klīnikas reklāma?

  6. glavvrač teica:

    riktīgi labs! kā jau parasti ;)

  7. pornokrāts teica:

    tas biju es

  8. un teica:

    tas būsi tu

Pievienot komentāru