2008. gada 19. jūnijs

Latvijā beidzot taps supergrupa

Attēlā: Aivis (no labās) ar domubiedriem

Patīkami uzzināt, ka, par spīti aizvien augošajam bezdarbam laukos, cilvēku izdomai un optimismam nav robežu. Kā atklāja PATIESI! izbraukuma korespondents, Latvijas Radio 2, pats to negribot, vairākiem iniciatīvas bagātiem pilsētas lauku teritorijas iedzīvotājiem ir palīdzējis pieņemt lēmumu beidzot arī pašiem dibināt grupu, kas spēlēs «latvisku mūziku».

Kā pastāstīja pilsētas lauku teritorijas autoservisa meistars Aivis, jaunais kolektīvs no citām muzikālām vienībām atšķirsies ar pliekanu elektronisku ritmu, pāris ģitāras akordiem, sentimentāliem tekstiem un «tādā riktīgā kantrī stilā» ieturētu griezīgu vokālu.

«Ikviens idiots ir spējīgs ierakstīt dziesmas, kas cauru dienu skan radio, tad kāpēc gan es nevarētu?», Aivis uzdeva jautājumu šķietami agresīvā tonī, bet tad no visa spēka uzsita PATIESI! korespondentam pa muguru tieši tajā vietā, kur pirms mēneša bija veikta skriemeļu operācija, tādējādi parādot, ka teiktais ir tikai joks.

Aivis jau sācis darbu pie pirmā grupas albuma, kurā tiks iekļautas kompozīcijas «Vai nu tā, vai tā», «Kaut kas tāds» un «Varbūt iespējams». Albuma nosaukums vēl nav izvēlēts, bet gaidāms, ka tas tiks izveidots no atsevišķiem vārdiem, kas atrodami citu grupu agrāk izdotu veiksmīgu albumu nosaukumos, tāpēc nepaliks atmiņā. ▼

6 komentāri

  1. PATIESI! teica:

    Priekšlikumi grupas nosaukumam?

  2. Kastēns teica:

    “Remtes spēkzars”

  3. gruppen teica:

    “Līksmais akords”

  4. tautumeita teica:

    buorveigi, buorveigi

  5. Vidējais iedzīvotājs teica:

    “Taisnā ceļa 100 kantoris, dzied Miķelis un Mārīte”

  6. ree teica:

    Taisnās zarnas 100. pagrieziens.

Pievienot komentāru