2008. gada 26. jūnijs

Obamas kampaņu konsultē «asiņainie punduri»

Attēlā: $20.95

Kā PATIESI! uzzinājis no neoficiāliem, bet nepārbaudītiem avotiem, ASV prezidenta amata kandidāta Baraka Obamas augošais pārsvars pār demokrātu kandidāti Hileriju Klintoni un tagad arī pār republikāni Džonu Makeinu izskaidrojams ar Latvijas ekspertu atbalstu. Viens vai vairāki cilvēki no Andra Šķēles «asiņainajiem punduriem» ir iesaistījušies Obamas komandā, palīdzot izstrādāt gan uz pārmaiņām sabiedrībā vērsto stratēģiju, gan taktiskos risinājumus.

Piemēram, mūsu speciālistu nopelns ir emocionālais un optimistiskais sauklis «The Country I Love», kas ir Tautas partijas 1998. gada priekšvēlēšanu kampaņas saukļa «Mēs mīlam šo valsti» adaptācija. Līdzīgā veidā tiek izmantota arī oranžā krāsa vizuālajos materiālos un tādas Šķēles publiskā tēla paradoksālās šķautnes kā «godīgs cilvēks, kas spējis kļūt bagāts» un «patīkams cilvēks, kas spējīgs mainīt sistēmu».

«Tāda mēroga afēra vienā valstī var nostrādāt tikai vienreiz. Bet valstu, tā izskatās, vēl ir pietiekami daudz,» savu kolēģu jauno veikumu komentēja kāds bijušais Šķēles līdzgaitnieks, kurš vēlējās palikt anonīms. Pagaidām nav zināms, vai «asiņainie punduri» ir nolīgti vēlēšanām vēl kādā valstī. ▼

6 komentāri

  1. a la Alma teica:

    Baraks Obama ir skaists, bagāts un gudrs.

  2. Pagāns teica:

    …un patīkams.

  3. Proktologs teica:

    Vai ta Šķēles kampaņā ar piedalījās Č aks Noriss?

  4. Pusriebis teica:

    Nē, tikai vecās Paula plates. Zobu.

  5. ugu teica:

    Viņam taču kronīši

  6. Pusriebis teica:

    Plates bija pirms kronīšiem. Tāpēc arī vecās.

Pievienot komentāru