2008. gada 26. jūnijs

Pilsētas lauku teritorijā novērots NLO

Kas gandrīz nedēļu maija beigās un jūnija sākumā biedējis pilsētas lauku teritorijas iedzīvotājus — robežsargu helikopters, spožais Jupiters vai patiešām citplanētiešu gaisa kuģis? Vietējie ir pārliecināti — dīvainais lidojošais objekts nav šīs zemes izcelsmes.

«Jupiters tas noteikti nav. Planēta taču nelidotu augšā un lejā un nelaistu violetu staru,» pārliecināts ir pilsētas lauku teritorijas pašvaldības vadītājs Kārlis Šmaukurs. Viņš nezināmo lidojošo objektu ir redzējis vairākkārt, maija beigās tas nedēļu no vietas katru vakaru atlidojis atrādīties. «Vakarā jau gandrīz biju nemierīgs, kur tas mūsu NLO ir pazudis. Tad tas pēkšņi nolaidās no augšas, turējās kādus 20 metrus no zemes. Objekts bija tik spožs, ka tā aprises nemaz nevarēja redzēt. Tas arī mainīja krāsu no violetas uz zaļu. Tad objekts aizlidoja prom. Sajūtas bija ļoti jocīgas, bet nobijies nebiju,» PATIESI! stāstīja Šmaukurs.

Jautāts, kas ārpuszemes civilizācijas pilsētas lauku teritorijā varētu interesēt — bijušie militārie objekti vai enerģētiskās zonas, Šmaukurs atbildēja vienkārši: skaistā daba. «Pilsētas lauku teritorija no augšas tiešām izskatās ļoti skaisti. Mums ir daudz piemājas dārziņu un skaistu ierūsējuša skārda jumtu! To viņi laikam arī skatās,» smej Šmaukurs. Pēc mīklainajām debesu parādībām vietējie pat sākuši baumot, ka vienā ezerā ūdens kļuvis zaļš, un pašvaldības vadītājs ironiski atbildējis: «Laikam citplanētieši tur mazgājušies.»

Armijas radari nekādus neidentificētus lidojošus objektus pilsētas lauku teritorijas gaisa telpā nav konstatējuši.

(No NRA.) ▼

3 komentāri

  1. Māte Ķīna teica:

    pie NLO tak visa elektronika atsaka!

  2. Elektronika teica:

    Ij atteicu ar`

  3. JK teica:

    A SMALL Territory community is still reeling with shock after four UFOs descended on their Outback homes.
    Families spent hours in fear as what appeared to be three spaceships hovered in the distance with another just metres above their houses. http://www.ntnews.com.au/article/2008/06/27/4503_ntnews.html

Pievienot komentāru